Affärsutvecklare – Prototal Industries

Som affärsutvecklare lägger du stort fokus på att utveckla affärsområdet 3d-print AM (serieproduktion) inom polymera produkter. Marknaden för 3d-print växer snabbt och vi söker dig som vill jobba nära kunderna där energin riktas till att främst skapa nya affärsmöjligheter för Prototal.

Rollen har såväl operativa som strategiska inslag där du förväntas driva hela försäljningsprocessen från ax till limpa men också arbeta i det längre perspektivet och strategiskt utveckla affärsområdet tillsammans med kollegor inom bland annat sälj och teknik.

Sverige är din marknad och våra kunder finns i de flesta branscher vilket medför goda möjligheter till utveckling. Vi har toppmodern utrustning på våra enheter runt om i landet där vi levererar allt ifrån prototyper till större serier. Digitala möten men även resor till såväl kunder som våra produktionsenheter förekommer frekvent.

Huvudkontoret finns i Jönköping men för oss är det mer primärt att vi är rätt för varandra än att du bor i närområdet. Möjlighet finns därmed att utgå hemifrån eller annan ort. Du ingår i säljteamet och rapporterar till försäljningschef i Jönköping.

Personen

Vi ser att du har praktisk erfarenhet utav affärsutveckling, gärna kopplat till nyförsäljning med teknisk inriktning. Troligtvis känner du igen dig som prestationsorienterad, kommunikativ och är riktigt duktig på att skapa nya förtroendeingivande relationer. Du är ihärdig i resan mot målet och är beredd att tillsammans med dina kollegor kämpa för att nå våra gemensamma mål. Är din bakgrund kopplat till legoproduktion inom exempelvis plast, skärande bearbetning eller liknande är det en fördel men inget krav.  

Vi är en internationell koncern vilket ställer krav på att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska språket. Du är van användare av affärssystem och trygg i Excel. Har du ett starkt relevant nätverk ser vi det som mycket meriterande.

Erbjudandet

Vi är Nordeuropas största leverantör och partner inom 3d-printing, vakuumgjutning, aluminiumverktyg och formsprutning. Den tillväxtresan vi ska göra är fullt möjlig med rätt individer med oss. Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar att driva affärsområdet 3d-print framåt.  I takt med att vi växer kommer det självklart också medföra goda utvecklingsmöjligheter. Vi vill att vi ska växa, tillsammans!

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping. Läs mer och ansök HÄR

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alt 072 214 23 87.

Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Är du redo för tillväxtresan?

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

Offertförfrågan till Prototal PDS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

RFQ INJECTION MOULDING

RFQ Prototal UK

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal AS

RFQ DESIGN MODELS

RFQ VACUUM CASTING

Offertförfrågan till Prototal GTP