DESIGNMODELLER

Designmodeller

Är du i behov av en prototyp för att verifiera produktens design eller kanske en modell för mässa och fotografering? Låt våra skickliga modellsnickare ta hand om uppdraget. Tillsammans väljer vi rätt tillverkningsmetod för att nå önskat slutresultat.

Precis som du vill ha den

I vilken skala vill du ha modellen? Full skala eller kanske halv? Vi skapar helt naturtrogna texturer och grafik så din modell blir precis som du vill ha den.

Vill du ha högblank, matterad, strukturerad eller gummerad yta? Vill du ha metalliserat ytskikt eller grafik och tryck applicerat på modellen eller kanske integrerade logotyper och symboler?


Vi ordnar allt.

Teknisk information

3D-printning som teknik vid modelltillverkning är en riktigt smart lösning då det ofta gäller få exemplar med hög detaljrikedom. När det gäller just detaljrikedom har utvecklingen gått mycket snabbt framåt. Flertalet modeller är numera så exakta att man med blotta ögat kan ha problem att se vilken som är original och vilken som är modellen på bilder.

Framtagning av modeller är också ett handarbete. Våra skickliga modellsnickare arbetar fram de ytor och den slutfinish som du vill att designmodellen ska ha. Vi använder 3D-printade, frästa eller gjutna modeller för att nå önskat slutresultat. Vår lackeringsavdelning är också redo att ge din modell just den färg som du är ute efter.

Att tänka på

Detaljnivån avgör hur lång tid det tar att producera modellen. Vi är snabba och flexibla men det är ändå bra att vara ute i god tid så vi hinner lägga ned lite kärlek i din modell.

CASE - Volvo Penta

Showroom-modell till Volvo Penta. Öppen och transparent design för att visa motorn.

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Formsprutning ikon

RFQ INJECTION MOULDING

Vakuumgjutning ikon

RFQ VACUUM CASTING

RFQ DESIGN MODELS

RFQ Prototal AS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ Prototal UK

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

Formsprutning ikon

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Vakuumgjutning ikon

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

Offertförfrågan 3D-PRINTING

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal GTP