3D-Printing

Glöm de traditionella reglerna för hur en detalj ska och kan tillverkas. Med additiv tillverkning genom 3D-printing konstruerar du fritt utifrån design och funktion. En designfrihet som minskar dina utvecklingskostnader och reducerar risker som finns vid traditionell produktion.

Designmodeller

Är ni i behov av en prototyp för att verifiera produktens design eller modeller för mässa och fotografering? Låt våra skickliga modellsnickare ta hand om uppdraget. Gemensamt väljer vi metoder för att nå önskat slutresultat.

Vakuumgjutning

Vakuumgjutning i PUR kan med fördel användas då en mindre serie av plastdetaljer önskas. Det går snabbt att ta fram verktyg och detaljerna blir helt porfria och därmed mycket starka. Metoden kräver liten efterbearbetning och detaljerna har egenskaper som liknar termoplaster t.ex. hårt, mjukt, värmetåligt, eller transparent. Detaljerna kan infärgas i valfri kulör.

Formsprutning

Precision i varje detalj. Kvalitet och säkerhet genom hela produktionsprocessen.
Vi formsprutar små och stora detaljer. Både prototyper och serier. Är du ute efter höga volymer på miljontals detaljer så är det inga problem.

Verktygstillverkning

Genom att konstruera och tillverka alla verktyg själva får vi kontroll över hela processen från order till leverans. Oavsett det gäller enkla prototypverktyg eller serieverktyg för formsprutning så anpassar vi detta till era behov.

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

Offertförfrågan till Prototal PDS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

RFQ INJECTION MOULDING

RFQ Prototal UK

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal AS

RFQ DESIGN MODELS

RFQ VACUUM CASTING

Offertförfrågan till Prototal GTP