Innesäljare 3D-print – Prototal AB

Är du en driven individ som gillar att leda projekt och skapa nya förtroendegivande relationer? Är du dessutom en person som arbetar bra i grupp och gillar att utvecklas? Perfekt, då har vi jobbet för dig! Vi på Prototal AB söker nu en ny kollega till vårt gäng i Jönköping.  

Som innesäljare på 3D-printavdelningen hjälper du till att utveckla affärsområdet 3d-print AM (serieproduktion) inom polymera produkter. Marknaden för 3D-print växer snabbt och vi söker dig som vill jobba nära kunderna. Med telefon och e-mail som främsta verktyg kommer du arbeta med att sälja Prototals tjänster inom 3D-print.

Rollen innefattar bland annat projektledning, offerering, orderhantering och andra närliggande områden. Du förväntas bidra till bolagets affärsutveckling samt vara aktiv i vårt arbete med ständiga förbättringar.

Sverige är din huvudmarknad och våra kunder finns i de flesta branscher vilket medför möjligheter till utveckling. Vi har modern utrustning på våra enheter runt om i landet där vi levererar allt ifrån prototyper till större serier.

Huvudkontoret finns i Jönköping vilket också blir din placeringsort. Du ingår i teamet med innesäljare och rapporterar till enhetschef 3D-print i Jönköping.

Du som person
Vi ser gärna att du har erfarenhet av sälj och administration med teknisk inriktning. Troligtvis känner du igen dig som driven, kommunikativ, anpassningsbar och är riktigt duktig på att skapa nya förtroendeingivande relationer. Du är ihärdig i resan mot målet och är beredd att tillsammans med dina kollegor kämpa för att nå våra gemensamma mål.  

Vi är en internationell koncern vilket ställer krav på att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska språket. Du är van användare av affärssystem och känner dig bekväm med att samtala med våra kunder.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Om Prototal Industries
Prototal Industries är Europas största leverantör och partner inom 3D-printing, vakuumgjutning, aluminiumverktyg och formsprutning. Vi är just nu i en stor tillväxtfas, och vi vill fortsätta den resan tillsammans med bra individer. Att vi växer är också något som kommer medföra goda utvecklingsmöjligheter för våra anställde.

Låter detta som något för dig? Missa då inte denna chans och skicka in din ansökan till Samuel Löfstrand, enhetschef 3D-print, på samuel.lofstrand@prototal.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Formsprutning ikon

RFQ INJECTION MOULDING

Vakuumgjutning ikon

RFQ VACUUM CASTING

RFQ DESIGN MODELS

RFQ Prototal AS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ Prototal UK

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

Formsprutning ikon

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Vakuumgjutning ikon

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

Offertförfrågan 3D-PRINTING

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal GTP