Koncerncontroller – Prototal Industries AB

Din roll:

Vi erbjuder dig en spännande roll som controller i en expansiv koncern. Med tanke på bolagets tillväxt både historiskt och framöver så är det viktigt att du trivs i föränderlig miljö.

Som koncerncontroller hos oss arbetar du med styrning och uppföljning av vår verksamhet och är delaktig i arbetet med budget, prognoser, analyser och kalkyler. Då vi är en koncern i tillväxt så ingår det i tjänsten att implementera ett koncernkonsoliderings system samt utveckla och förbättra koncernens processer och interna rapporteringsrutiner.

Du får en viktig roll gällande informationsinsamlingen från våra dotterbolag och är samtidigt ett stöd i kommunikationen till respektive dotterbolag. Det finns stora möjligheter att forma rollen själv då rollen är ny.

Du rapporterar till CFO och har ett nära samarbete övriga kollegor inom ekonomifunktionen.

Din Profil:

Vi söker dig som har högskola-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande med trygghet i både redovisningsfrågor och verksamhetsstyrning. Du bör ha erfarenhet av controlling, koncernredovisning och finansiell rapportering.

Det är viktigt att du tycker om att arbeta verksamhetsnära och med koppling mot tillverkande industri. Du bör ha en god förmåga att skapa bra relationer med medarbetare runt om i organisationen och du kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i din roll behöver du ett stort eget driv och engagemang. Du är proaktiv, analytiskt och strukturerad med en god samarbetsförmåga. Vi söker en person som har helhetsperspektiv i syfte att utveckla uppföljning, analys och rapportverktyg.

Du behöver goda Excel kunskaper, erfarenhet av att skapa och analysera rapporter i BI system är önskvärt men ej ett krav.

Intresserad?

Vi vill ha din ansökan med CV senast 15 september

Kontakt

Linda Klinth, CFO

070-238 91 40

Linda.klinth@prototal.se

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

Offertförfrågan till Prototal PDS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

RFQ INJECTION MOULDING

RFQ Prototal UK

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal AS

RFQ DESIGN MODELS

RFQ VACUUM CASTING

Offertförfrågan till Prototal GTP