Prototal UK ansluter till Roboze 3D Parts Nätverk

Prototal Industries, ett av Nordens ledande företag för additiv tillverkning, är stolta att kunna tillkännage att de nu ansluter till Roboze 3D Parts nätverk.

Vi är stolta över att idag kunna presentera att Prototal UK har anslutit sig till Roboze 3D Parts Nätverk. Prototal UK är en del av Prototal Industries – en koncern bestående av nio olika bolag i sex olika länder. Prototal Industries har kunder över hela världen och är kända för att tillverka högpresterande polymerkomponenter med bra kvalitetsstandarder, och har tusentals kunder globalt bland annat inom flyg-, motorsport-, fordons-, medicin- och industrisektorn.

”Vi är väldigt glada över att vi nu har utökat vårt utbud inom additiv tillverkning med Roboze-teknologin. Maskinen har väldig stor potential och vi ser verkligen fram emot att dela fördelar med våra kunder. Att vara en del av nätverket ger oss också tillgång till en fantastiskt teknisk partner i form av Roboze. Tillsammans vill vi utbilda den brittiska marknaden”, säger Martin Nottingham, platschef på Prototal UK.

Roboze 3D Parts nätverk består av certifierade företag över hela världen. Gemensamt för alla medlemmar i nätverket är att de har tagit beslutet att stödja Roboze Distributed Manufacturing-modellen. Genom den dedikerade digitala plattformen kopplas efterfrågan direkt till utbudet med hjälp av en on-demand och just in time additiv tillverkningstjänst. Givetvis är det fördelaktigt då det krävs mindre material, minskar transporter och CO2-utsläpp. Det tar tillbaka värdet av att ha produktionen lokalt.

”Stola över att ha vår första Roboze ARGO 500”

”Det här är en fantastisk tid för Roboze! Att få förtroendet från en spelare som Prototal tillför stor entusiasm för laget och för hela Robozes 3D Parts-nätverk”, säger Giancarlo Scianatico, Robozes EMEA Business Director och försätter:

”Deras erfarenhet kommer att tillåta oss att skala vår modell ytterligare och snabbt nå målet om en digital omställning och hållbarhet för producenter runt om i världen. Ett nytt sätt att göra saker på är möjligt och med Prototal är detta nu mer konkret än någonsin!”

”Vi är oerhört stolta över att ha vår första Roboze ARGO 500 på plats – och vi är den första brittiska tjänsteleverantörer som har det. Som den första adoptanten av Roboze i Prototal-familjen är vi mycket spända på att se vad framtiden har att erbjuda”, avslutar Martin Nottingham.

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

Offertförfrågan till Prototal PDS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

RFQ INJECTION MOULDING

RFQ Prototal UK

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal AB

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal AS

RFQ DESIGN MODELS

RFQ VACUUM CASTING

Offertförfrågan till Prototal GTP