Välj Prototal som din lokala partner

Konsumentlandskapen fortsätter att förändras samtidigt som företagen anpassar sig till det nya normala. De senaste åren har varit kantade av händelser som haft stor påverkan på omvärlden och som lett till en oförutsägbar handel. Coronapandemin, blockeringen i Suezkanalen och kriget i Ukraina är händelser som blottade många svagheter i försörjningskedjan. Osäkra leveranser, höjda transportkostnader och materialbrist är bara några av de utmaningar som företag har stått inför de senaste åren.

Prototal är bland de största aktörerna i Europa inom additiv tillverkning för serieproduktion – vilket avsevärt förkortar dina ledtider och säkrar din produktion. Med 3D-printing är det enkelt att göra ändringar och inga stora lager krävs. Dessutom producerar vi formsprutade detaljer med egen verktygsframtagning. Vårt mål är att vara den mest flexibla och kompetenta partnern inom tillverkning av polymera komponenter.

Stärk din leverantörskedja med en lokal partner – kontakta oss idag

Med en lokal partner som Prototal har du dessutom mer flexibilitet och större kontroll över din produktion. Ju längre bort du är från delar av din försörjningskedja, desto mindre kontroll har du över dem.

En lokal partner är också fördelaktig ur ett hållbarhetsperspektiv. När du minskar frakt och lagring minskar du också utsläpp och energianvändning. Om du handlar av oss finns det också en trygghet i att vi både har en stor maskinpark och mycket kompetens inom koncernen.

Låter det som något för dig? På Prototal har vi anläggningar i Sverige, Norge, Danmark, UK, Österrike och Italien. Hör av dig till oss på info@prototal.se så hjälper vi dig!  

Kontakta oss

RFQ TOOLING

Formsprutning ikon

RFQ INJECTION MOULDING

Vakuumgjutning ikon

RFQ VACUUM CASTING

RFQ DESIGN MODELS

RFQ Prototal AS

RFQ Prototal TOJOS

RFQ Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

RFQ 3D-PRINTING

RFQ Prototal DAMVIG

RFQ Prototal UK

Offertförfrågan VERKTYGSTILLVERKNING

Formsprutning ikon

Offertförfrågan FORMSPRUTNING

Vakuumgjutning ikon

Offertförfrågan VAKUUMGJUTNING

Offertförfrågan DESIGNMODELLER

Offertförfrågan till Prototal AS

Offertförfrågan till Prototal TOJOS

Offertförfrågan till Prototal PDS

RFQ Prototal AB

3d printing ikon

Offertförfrågan 3D-PRINTING

Offertförfrågan till Prototal DAMVIG

Offertförfrågan till Prototal UK

Offertförfrågan till Prototal GTP